1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Türkiye’nin her yerine ve her iklim koşununa uygun kalıcı ve çok çeşitli kullanım amaçlarına sahip Hafif Çelik Yapı çözümleri sunmaktayız.

Modern ve Endüstriyel yapılar, Villa, Otel, Ofis, Hastane, Showroom, Okul, Fabrika, Atölye, Hangar vb. yapıları yalnızca hayallerinizle sınırlı tasarımlar ile sizlere sunarken, satış sonrası verdiği teknik destek ile ayrıcalığı yaşatmaktadır.

Yüksek üretim yapan ekibi ve teknolojik makine parkına sahip üretici bir firma olan SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sitemleri, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan deneyimli kadrosu ile sektöründe öncü olma yolunda parlayan bir firmadır.

Hafif Çelik Yapıların üretiminde kullanılan malzemelerin seçiminde yapılan doğru tasarım tercihleri sayesinde SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sistemleri, bu üstün avantajı ile son derece ekonomik çözümler sunmaktadır.

SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sistemleri, Türkiye’nin her yerine ve her iklim koşununa uygun kalıcı ve çok çeşitli kullanım amaçlarına sahip Hafif Çelik Yapı çözümleri sunmaktadır.

SerVilla Çelik Villa

Benzer Yazılar

“Köyde Ev Yapacakların Evi Yapmadan Önce Yapı İzni Alması Zorunlu”

“Köyde Ev Yapacakların Evi Yapmadan Önc...

“Köyde Ev Yapacaklarin Evi Yapmadan Önce Yapı İzni Alması Zorunlu” Köyünde bir ev yaptırma, bir bağ evi, bir yayla evi yapıp kapı numarası almanın 3194 Sayılı İmar Kanunu ile değiştiğini ve bu yasa ile bazı değişikliklerin getirildiğini dile getiren Mimar İdris YAĞMAHAN, birçok vatandaşın bu değişiklikten haberi olmadığını, vatandaşın sıkıntı yaşamaması için gideceği yerleri ve […]

Depreme Karşı Dayanıklı, Hızlı Kurulum ve Uzun Ömürlü Hafif Çelik Villaların Mimarı: SerVilla

Depreme Karşı Dayanıklı, Hızlı Kurulum ve Uzu...

SerVilla Anahtar Teslim Villa, detayları tam olarak geliştirilmiş ve ürün kullanım sorunlarına yönelik projeler sunmaktadır. Her türlü bölge ve coğrafya koşulunda çok iyi performans gösterebilmektedir. SerVilla Anahtar Teslim Villa, kendi evini yaptırmak isteyen bireyler, bölgesel müteahhitler, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, inşaat ve işbirliği türü ortaklıklar için mükemmel bir çözümdür. SerVilla Anahtar Teslim Villa, “konsept” projelerin yanı […]